Jos Kaisa Liski on kiinteistökuningattarien kiinteistökuningatar niin Jethro Rostedt on varmasti ansainnut kiinteistökuninkaan kultaisen kruunun! 🙂 Mutta miten kuninkaallisten valtakunnat piirtyvät Suomen kartalle? Ovatko rajat selkeät vai käydäänkö jossain kisaa?

Tsekkasin molempien vetämien toimistojen (Anikaisten Kiinteistövälitys Oy ja Kaisa Liski LKV) myynnissä olevat kohteet Oikotieltä ja paukautin ne kartalle. Tässä tuloksia!

jvsk1
Sinisellä näkyvä Jethro hallitsee Turun aluetta selkeästi, kun taas violetilla värillä kuvattu Kaisa on selkeästi ottanut asiakaseen valloittaa pääkaupunkiseudun lisäksi kolmostien vartta aina Tampereelle asti. Merkittäviä valtakuntien välisiä kohtaamisia ei esiinny, ja alueiden välille voisi vetää kuvitteellisin rajaviivan vaikka puoleenväliin Turun moottoritietä.
jvsk2
Äärimmäinen maantieteellinen keskittymä Kaisalle löytyy Helsingin ja Espoon rajalta. Tänne kannattaisi perustaa valtakunnan palatsi!
jvsk3
Jethron kuninkaanlinna sijoittuisi samanlaisen tarkastelun perusteella Turun ytimeen.
jvsk4
Jethron valtakunnan kuumin alue on Turun keskustassa ja laajenee sieltä lähes tasaisesti eteenpäin. Pieniä pistemäisiä irtiottoja löytyy, joista kaukaisin irtolaukaus on kartalta näkymättömissä Pohjois-Suomessa.
jvsk5
Kaisan kohteiden Heat Map muodostaa kauniin kuvion, jonka keskittymät sijoittuvat pääkaupunkiseudulle ja siitä pohjoiseen.
jvsk6
Jethron valtakunnasta löytyy Kaisan myynnissä oleva kohde Rymättyläntien varrelta. Kohteiden etäisyys on vain 2 kilometria!
jvsk7
Kaisan valtakunnassa Kuninkaan ja Kuningattaren kohteen välillä on huomattavasti vähemmän matkaa – vain 50 metriä!

Onnea molempien kuninkaallisten bisneksille ja hyviä kauppoja!

Paikkatietoa hyödyntämällä taitava asuntovälittäjä voisi piirtää vielä paljon arvokkaampia karttoja markkinaosuuksien ja pelitilanteen kehittymisestä!

T.Antti